题干

阅读短文,下列问题

A

I’m Maliya. I am American. I study at ShanghaiInternational School now. I usually get up at 6:30 in the morning and then Itake a shower. I go to school at 7:30. We have the first class at 8:10 in themorning. At 12:00 I eat lunch at school. Hamburgers are my favorite food. Wefinish school at 3:30 in the afternoon. After school, I either go to thelibrary or play tennis with my friends. I never watch TV on school days. I goto bed at 9:00 in the evening.

Mike is my father. He gets up early every day, at about5:30. And then he runs for half an hour. After a quick breakfast, he goes towork. He works on the computer at home. He usually works until (直到) about12:00. He always has a big lunch. After lunch, he continues (继续) towork on the computer until about 6:00. In the evening, he always takes a walkafter dinner.

上一题 下一题 0.0难度 选择题 更新时间:2019-09-12 05:57:35

答案(点此获取答案解析)