题库 小学英语

题干

阅读短文,回答问题。

This is a picture of Mrs Liang’s office. It’s not big, but very clean and tidy, There is a photo on the wall. It’s a photo of Mrs Liang’s family. In the photo, you can see Mrs Liang’s husband and her daughter. They all look happy. There is a laptop on the desk. Mrs Liang prepares lessons (备课), reads news and chats with her friends with it. Beside the laptop, there is a bottle. It has some carnations in it. They’re pink and yellow. The bookshelf is beside the desk. You can see many books and magazines on it. Mrs Liang likes riding, so there is a bicycle behind the door. I like Mrs Liang’s office. How about you?

【小题1】Is Mrs Liang’s office clean and tidy?
____________________________________________.
【小题2】What’s on the wall?
__________________________________________________________.
【小题3】Is the laptop a computer?
______________________________________________________.
【小题4】What does Mrs Liang like doing?
_______________________________________________.
【小题5】Is the bicycle in front of the door?
_______________________________________________.
上一题 下一题 0.99难度 None 更新时间:2019-10-24 02:47:45

答案(点此获取答案解析)

同类题2

Reading(阅读短文)

When you are in the UK, you must be careful in the streets because the traffic(车辆) drives on the left. Before you cross a street, you must look to the right first and then to the left. In the morning and in the evening when people go to work or come home from work, the streets are very busy. It is the most dangerous then.

When you take a bus in the UK, you have to be careful too. Always remember the traffic moves on the left. Have a look first, or you may go the wrong way.

In many cities of the UK, there are big buses with two floors. You can sit on the second floor. From there you can see the city very well. It’s interesting.

【小题1】Read and judge(阅读短文,判断句子正误,用T或F表示)
1. The traffic drives on the left in the UK. (______)
2. The streets are the most dangerous in the afternoon in the UK. (______)
3. In many cities of the UK, there are big buses with three floors. (______)
【小题2】Read and choose(阅读短文,选择正确的答案)
1. In the UK, the traffic drives  . (______)
A. on the left   B. on the right   C. in the middle
2. When you cross a street, you must look to   first. (______)
A. the front    B. the right C. the left
3. The streets become very busy in the morning and in the evening because  . (______)
A. people go to work   B. people come back from work   C. Both A and B.
【小题3】Read and answer(阅读短文,回答问题)
1. Why must you be careful in the streets in the UK?________________________________
2. Are the streets very busy in the morning?________________________________________
3. When you take a bus in the UK, what should you do first?___________________________
4. Why many people go the wrong way in the UK?____________________________________