题库 小学英语

题干

阅读短文,判断下列句子正误,正确的写T,错误的写F 

 It's spring. One day, Mother Duck finds four eggs at her home. Three are small and one is big. She sits on the eggs. Three small eggs open. The ducklings are small and yellow. The big egg opens later. It's big and gray. It's ugly. Mother Duck doesn't like the ugly duckling. He is sad and swims away. In winter, it's cold. He has no home. It's spring again. The ugly duckling becomes a beautiful swan.

【小题1】Mother Duck finds four eggs at her home.(____)
【小题2】The ugly duckling is big and yellow.(____)
【小题3】Mother Duck doesn't like the ugly duckling.(____)
【小题4】The ugly duckling becomes a beautiful duck next spring.(____)
上一题 下一题 0.99难度 None 更新时间:2019-04-05 07:57:58

答案(点此获取答案解析)

相关知识点